Top 40 sider Bedst til testBilbloggen.dk er dit go-to-website når det kommer til kvalitetsindlæg om biler. Bloggen blev oprindeligt etableret for, at skrive ordentlige anmeldelser af biler, da vi følte at mange af de nuværende danske bilmediers biltests er for overfladiske. Bilen er, for de fleste, den næststørste udgift efter deres hus – men den gennemsnitlige smartphoneanmeldelse er mere grundig end de fleste bilanmeldelser. Det har vi lavet om på, og har siden starten, hjulpet adskillige tusinde mennesker på vej til deres bilvalg med vores anmeldelser.

Udover biltests skriver vi også nyheder om nye biler, bilmesser, arrangementer og tekniske indlæg til dem, der er lidt mere nørdede når det kommer til biler.

I efteråret 2017 startede vi vores Youtube-channel, som supplerer vores skriftlige anmeldelser med en visuel gennemgang af bilen. Også denne har adskillige tusinde seere nydt godt af.

Som noget nyt har vi lanceret en Patreon. Her kan du donere til Bilbloggen.dk, hvis du kan lide det vi laver. Pengene går direkte til at forbedre indholdet, i form af bedre udstyr, udgifter til afhentning og aflevering af biler, markedsføring, m.m. Kig forbi linket her, og overvej om du vil donere til projektet. Tak! 🙂

Har du nogen spørgsmål, eller lignende, så giv hellere gerne lyd fra dig via kontaktformularen nedenfor.