Det Løse

13 minutters uafbrudt Cars and Coffee acceleration

1

Cars and Coffee er et populært amerikansk koncept hvor man kan komme og vise sin bil frem til alle dem der har lyst til at se på. Italienerne er hoppet med på vognen, og har arrangeret et fint event på hvad der ligner en gammel italiensk herregård, udstyret med en lang lige asfalteret indkørsel, hvor de over 100 sportsvogne og superbiler rigtig kan få lov til at udfolde sig.

Jeg har fundet en video fra netop dette arrangement, hvor du får 13 minutters uafbrudt hjulspind og vilde accelerationer fra enhver 911 du kan forestille dig, Lamborghinier og Ferrarier i alle aldre, samt Alfa Romeoer, Subarus, og mange flere. Fælles for stort set dem alle er at de lyder noget bedre end min 2012 Renault Clio der holder i indkørslen.

Det må være nok snak for nu. Jeg anbefaler at du tager høretelefoner på og lytter til den søde musik i videoen nedenfor.

Hvis du har lyst til at prøve et Cars and Coffee selv, men ikke lige har tiden eller pengene til at flyve til USA eller smutte til Italien, så er der nogle danske alternativer, som f.eks. Meguiar’s Cars & Coffee og diverse træf hos Olivers Garage.

Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Koreaner med charme – Kia C’eed GT-Line

Previous article

Test: KIA C’eed 1.0 GT-line 2016

Next article

1 Comment

  1. I love it

Skriv en kommentar

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: