Nyheder

Bladeglider er Nissans mest interessante nyhed i årevis

0

Tilbage i 2013 viste Nissan et concept frem af deres tre-sædes el-bil kaldet BladeGlider og sagde at de måske ville producerer den. Siden da har vi ikke hørt meget, men for to uger siden viste de et nyt koncept frem af samme bil i Rio De Janeiro, og det er gode tegn for os der håber på engang at se BladeGlider på vejene.

Nissan siger at de ønsker at fortsætte med at udvikle forureningsfri biler, som samtidig er strømlinede og sjove at køre i. Indtil nu er den eneste CO2-venlige bil der er kommet fra de Japanske fabrikker, Nissan Leaf – og det kan vist roligt siges at den ikke lige går ind under førnævnte kategorier.

Nissan Bladeglider kan eftersigende nå op på mindst 190 km/t og nå 100 km/t på under 5 sekunder, og så er den ganske let (1.300 kg). Det hele er drevet af en elektrisk motor med 268 hestekræfter, og strømmen kommer fra et 220kW batteri. Og farverne? Ja, enten så kan du få den i Cyber Green eller Stealth Orange.

Vi har samlet nogle billeder, så tag selv et kig på bilen nedenfor.

 

 

 Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Audi vil fortælle dig hvornår lyssignalet skifter til grønt

Previous article

Test: Toyota iQ 1.0 2009

Next article

Comments

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: