Nyheder

B&O Play i din nye Ford

1

Er du en sucker for god lyd og glad for Ford? Så har jeg nok dagens bedste nyhd til dig. Ford har nemlig tidligere i dag
annonceret at alle deres nye modeller vil komme med B&O Play.

Bang og Olufsen får produceret deres anlæg til biler hos Harman (som også er kendt for at lave high-end lydsystemer i godt design). De enkelte B&O Play systemer skulle eftersigende være skræddersyet så de virker optimalt for hver enkelt Ford model.

Og nej. For en gangs skyld er det ikke kun USA eller Tyskland der får goderne, Ford lover nemlig at det er alle deres nye modeller i hele verden, der vil blive udstyret med Struer-virksomhedens højtalere.

img_1380

Så hvis du ligesom mig går meget op i at soundtracket til dine timer bag rattet rent faktisk lyder godt, så er der vist ingen grund til ikke at være glad for denne nyhed.

Hvis du vil gå mere i dybden så smut forbi deres hjemmeside udviklet i forbindelse med samarbejdet mellem Ford og B&O.

 Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

De bedste applikationer til din ‘dumme’ bil

Previous article

Selvkørende biler bliver undervist i GTA V

Next article

1 Comment

  1. […] skrev tilbage i efteråret om de nye B&O Play lydsystemer der fremadrettet ville blive tilgængeligt i alle Ford-modeller. Nu er tiden (næsten) kommet, da den nye Ford Fiesta er lige rundt om hjørnet. Ford har udsendt […]

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: