Nyheder

De første 200 Bugatti Chirons er solgt

1

Tænk at vågne op til en Bugatti Chiron i din indkørsel. Det er en oplevelse de fleste af os kun kan drømme om, men for 200 personer med en pengepung der er lidt (meget) tungere end min, så er det præcis det der kommer til at ske i løbet af de kommende måneder. Bugatti annoncerede til The Quail i Californien at de havde taget i mod 200 bestillinger af deres nye model, i løbet af den sidste uge.

Bugatti Chiron Oceandrive

De her tal er selvfølgelig ikke helt faste – måske er der en person der har besluttet sig for at en Chiron ikke er nok, og skal have 5 stående, eller også har de €200.000 der skal lægges som depositum resulteret i en skilsmisse eller to. Man kan kun gætte, og jeg kommer i hvert fald ikke til at vide det, for en ting er sikkert, jeg er ikke på den liste over 200 personer der kommer til at have en Bugatti Chiron holdende ude foran døren.

Bugatti regner med at sælge 500 Chirons, måske vi er heldige at se en af dem her i Danmark.

Bugatti Chiron Back

Bugatti Chiron
Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Test: Toyota iQ 1.0 2009

Previous article

Mercedes-Maybach lover en lys fremtid med Maybach 6

Next article

1 Comment

  1. […] som nogensinde er blevet solgt. Det lyder ikke helt usandsynligt i og med, at den gennemsnitlige Bugatti Chiron starter ved lige under 20 millioner kroner. Om prisen er rigtig kan vi ikke vide med sikkerhed, da […]

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: