Nyheder

Første billeder af 3. generations KIA Picanto

1

Vi delte for et par uger siden stregtegningerne til 3. generation af KIAs populære A-segment bil, KIA Picanto. Nu er der så endelig kommet officielle billeder af hvordan bilen kommer til at se ud. Til en start får vi den kun at se i en af de højeste udstyrsvarianter, nemlig GT-line, som forsøger, at få bilen til at se lidt mere aggressiv og sjov ud.

Vi ved desværre ikke ret meget om prisniveau, ydelse osv., blot at akselsafstanden er blevet 15 mm længere, men selve bilen er samme længde, som en anden 2. generations KIA Picanto. Vi er glade for designet her på Bilbloggen, der er noget mere liv i det end den sidste KIA Picanto, og vi glæder os til at tage en tur i den, og se om den også kan præstere på andre områder end blot designet.

Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Ford bygger hybrid Mustang og elektrisk SUV

Previous article

SKODA Octavia facelift: Fokus på sikkerheden

Next article

1 Comment

  1. […] solgte minibil er nu på vej til de danske KIA forhandlere. Der er selvfølgelig snakke om den nye KIA Picanto. Det vil sige godt nyt til især de danske kvinder, som nemlig står for over 60% af købene af den […]

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: