Nyttig VidenSponsoreret

Hvorfor er bilimport en god idé?

0

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Danmark er på mange måder et fantastisk land, men når det kommer til biler, er det også et dyrt land. For en sand bilentusiast, kan det være et mareridt at kigge på prislisterne for Porsche, dyre Audi’er, BMW og Mercedes-Benz.

Heldigvis, er det muligt at lease biler på flere forskellige måder, der gør det lidt mere overkommeligt at komme bag rattet i drømmebilen – hvad end det er en sportsvogn fra Porsche eller en luksusslæde fra BMW eller Audi.

Problemet med leasing er blot, at hvis man for alvor vil have noget for sine penge, så skal man have fat i en bil, der har et par år på bagen. Og det kan faktisk vise sig at være et problem. Der er nemlig ikke et ret stort marked for luksuriøse og dyre brugtbiler i Danmark – af den simple årsag, at der ikke bliver solgt ret mange af disse biler.

Derfor, kan det give rigtig god mening at undersøge mulighederne for at importere en bil fra for eksempel Tyskland. Her er der eksklusive biler i massevis, hvilket blandt andet skyldes, at Tyskland er et væsentligt større land en Danmark, samt at deres afgiftsregler er en anelse mere lempelige.

Derudover, er der også en anden fordel ved at importere biler fra Tyskland eller andre sydligere lande. Vejret er nemlig mildere, og dermed er der heller ikke lige så meget salt på vejene. Det betyder mindre rust og dermed også en mere velholdt bil.

Desværre, er det ikke alle der har lige godt styr på det med at importere biler. Heldigvis, er der nogle solide leasingselskaber og bilimportører, der specialiserer sig i at hente de helt rette modeller hjem til Danmark. En god leasingpartner kan nemlig skaffe stort set enhver motor / udstyrskombination af stort set en hvilken som helst bil – og dermed opfylde lige præcis dine bildrømme, hvad end du er på jagt efter en god erhvervsleasing eller privatleasing aftale.

Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Lån penge til en bil

Previous article

Test: Mercedes-Benz Vito 119 CDI 2019

Next article

Comments

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: