Det Løse

Hvorfor køre på vinterdæk, når man kan glide på sommerdæk?

0

Hvis der er nogen der kan køre bil i vinterforhold, så er det folket mod nord der lever i kulde året rundt og kæmper med os om Hans Ø. Det er canadiere, og de er notorisk kendt for at være gode til at køre bil om vinteren, primært fordi en stor del af året føles som vinter i Canada. Men åbenbart er det ikke altid sådan det forholder sig. En video har i løbet af det løbeste døgn spredt sig på Facebook, og det er mildest talt underholdende at se på (undskyld til de involverede).

For at være fair over for det Canadiske folk, så har LaPresse vist nok (oversat med Google Translate) været ude at sige at busserne i videoen havde vinterdæk på, og det er vist heller ikke helt forkert at antage at både sneploven og politibilen også har været korrekt forberedt på forholdene. Så konklusionen må være at det er noget f…ing glat is de har på vejene i Montreal.

Selvom det danske vejr kan virke træls, så er vi vist alligevel glade for at vi ikke bliver udsat for sådanne forhold.

Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Hvordan opstår trafikpropper?

Previous article

Ford afholder ‘Fiesta’ for ny række biler

Next article

Comments

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: