Nyheder

Køb din nye bil online

0

Alt kan efterhånden købes på nettet, om det er tøj, elektronik, bøger eller køkkenskabe. Men der har været en mangel blandt de danske webshops. Hvilken mangel spørger du måske, hvis du ikke lige har læst overskriften eller overvejet hvilken side du er på. Svaret på dit spørgsmål er biler. Og hvem har også lyst til at tage ud og se på biler mere, hvorfor ikke bare købe den fra kontorstolen så den bliver leveret til nærmeste postboks inden for 10 hverdage? Volkswagen mener i hvert fald at der er grundlag for lige netop online bilsalg, hvilket er årsagen til at de i dag, torsdag, har åbnet for online salg af den populære up! i Danmark.

 

 

Sammen med Nets har Volkswagen fået hævet grænsen for online køb fra 100.000 kr. til 150.000 kr., for at danskerne kan købe en lille kompakt julegave til sig selv hjemmefra den varme stue, uden problemer med betalingen. Og hvis du insisterer på at gøre det hele fra telefonen af, så kan du selvfølgelig også bare betale med MobilePay.

Jeg må indrømme at jeg har svært ved at forestille mig at bilhandel i fremtiden vil foregå primært på nettet, men det er måske bare mig der er lidt småskøre og har lyst til at prøvekøre og føle bilen før jeg køber den. Men der er vist ingen tvivl om at det er den vej udviklingen går, hvis man skal tro nogle af de store spillere indenfor online handel. Er du modsat mig frisk på at investere i en Volkswagen up! i dag, og ikke har mulighed eller lyst til at tage forbi bilforhandleren, så kan du hoppe forbi www.volkswagen.dk/online og bestille din helt egen bil. Hvis du er heldig når du at få den inden juleaften.

Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Undersøgelse viser at fartgrænser gør vejene farligere

Previous article

Nu kan din VW diesel få fjernet snydesoftware

Next article

Comments

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: