Nyheder

Kroatisk superbil efterlader Tesla og Ferrari i støvet

0

Rimacs superbil, Concept One, bygget i Kroatien, blev præsenteret for fem år siden i Frankfurt, har nu vist sig på Youtube og vi har fået en lille smag på hvad de 1088 heste, som kommer fra 4 elektriske motorer helt nøjagtig kan byde på. I videoen nedenfor sammenligner Archie Hamilton kroatiske Rimac Concept One, mod amerikanske Teslas topmodel P90d (i ludicrous mode) og italienske Ferraris LaFerrari med 950 hestekræfter. Begge konkurrenter er normalt kendt for at være helt i top når det gælder accelerationsevne.

Man vist roligt sige at der ikke er nogen tvivl om hvem der hurtigst lægger den hvide startlinje bag sig. Både Tesla P90d og Ferrari LaFerrari får hurtigt lov til at se bagenden på Concept One.

Rimac Concept One vs Ferrari LaFerrari

Se selv videoen nedenfor – du finder P90d vs Concept One ved 1:14 og LaFerrari vs Concept One ved 2:49.

Hvis du har lidt ekstra tid, så tag et kig rundt på Rimacs hjemmeside og lær mere om deres to concept biler – vi kan kun anbefale det. Det er absolut fascinerende at læse og ikke mindst se på.

 Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Test: Mazda 6 2.3 Sedan Sport 2006

Previous article

Audi vil fortælle dig hvornår lyssignalet skifter til grønt

Next article

Comments

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: