Nyheder

Lav ridser i en Lamborghini på ARoS

0

Har du nogensinde haft lyst til at lave en ridse i en Lamborghini? Nej? Ok. Men hvis lysten alligevel skulle opstå, så har du nu muligheden på ARoS i Århus. Her har en norsk kunstner investeret i en Lamborghini for at folk kan lave ridser i den, vel at mærke uden at skulle være bange for at få en knotten Lamborghini ejer på nakken. Det er meningen at bilen skal sætte fokus på absurd rigdom, og det kan derfor være svært ikke at se ironien i at kunstneren ønsker at sælge bilen for mere end hvad han købte den for, når udstillingen er færdig.

Jeg har svært ved at sætte mig ind i hvordan det her er kunst og hvorfor det lige skulle gå ud over en Lamborghini, omend det er en ældre Gallardo. Jeg kunne i hvert fald godt komme op med en ting eller to jeg hellere ville bruge sådan en vogn til.

Læs mere om hele udstillingen her.Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

KODIAQ er den nye SUV fra ŠKODA

Previous article

De bedste applikationer til din ‘dumme’ bil

Next article

Comments

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: