Nyheder

Nyhed: Nu må du køre 100 km/t på flere af landets motortrafikveje

0

Som en bonus til det gode vejr, er der i dag kommet glædelige nyheder til de fartglade og utålmodige dele af befolkningen. Vejdirektoratet går nemlig i gang med at hæve hastighedsbegrænsningerne på tre motortrafikveje mere end de tre der allerede har fået hævet hastighedsbegrænsningerne.

Det gælder følgende motortrafikveje:

  • Rute 16, som går mellem Sdr. Borup og Assentoft
    • Arbejdet starter i april 2017 og forventes at være færdigt efter sommerferien
  • Rute 28, som går mellem Bredsten og Vandel
    • Arbejdet starter i maj 2017 og forventes at være færdigt i juli 2017.
  • Næstved Nordlig Omfartsvej
    • Arbejdet starter i maj 2017 og forventes at være færdigt i juli 2017.

Når vejarbejdet er færdig må man køre 100 km/t, modsat de nuværende 90 km/t. Arbejdet består primært i, at det midterste autoværn skal udskiftes for at øge sikkerheden på vejen. Derudover skal der skiftes diverse skilte, samt forstækning af rabatten på den ene af ruterne.

Vejdirektoratet forventer ikke at arbejdet vil forværre trafikken sønderligt, omend det vil være nødvendigt med nedsatte hastigheder, smallere kørespor og omkørsel i enkelte perioder.

Billede fra Vejdirektoratet.

Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Nyhed: Danske priser på ny Toyota Yaris!

Previous article

First Drive: Alfa Romeo Giulia

Next article

Comments

Skriv en kommentar

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: