Nyheder

Nu kan din VW diesel få fjernet snydesoftware

0

Lidt over et år efter det blev offentligt kendt, at Volkswagen har snydt med tallene for bilernes forurening via såkaldt snydesoftware i deres biler, er det nu muligt for ejerne at få de pågældende biler repareret.

Antallet af biler der er tale om ligger lige omkring 9 millioner, ifølge Automotie News Europe. Reparationerne er gratis for de påvirkede diesel-biler, af mærkerne Volkswagen, Audi, Skoda og Seat, og kan udføres hos enhver autoriseret VW-forhandler i et af de 28 EU-lande.

Disse reparationer vil være tekniske løsninger, og vil derfor ikke påvirke brændstofsforbrug, motorens ydelse eller støjniveauer. Denne aftale gælder ikke uden for EU, men den kommer kort efter at Volkswagen indvilligede i at reparere eller tilbagekøbe 80.000 Volkswagen, Audi og Porsche biler i USA.

På trods af de gratis reparationer vil Volkswagen ikke betale kompensation til de påvirkede bilejere, med den argumentation af bilejerne ikke har mistet noget som resultat af snydesoftwaren.

Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Køb din nye bil online

Previous article

Brugttest: BMW Z4 3.0 Si 2007

Next article

Comments

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: