Nyheder

Ny terrængående Mercedes E-Klasse

0

De har en hos Volvo. De har en hos Audi. Nu har de også en hos Mercedes. Der er tale om stationcars der ikke har højdeskræk, og gerne tager en tur ud på de grusveje, hvor man kan komme i tvivl om grus overhovedet burde være efterfulgt af vej. Nemlig den række biler som man kalder All-Terrain – i den klasse er de store spillere, som tidligere nævnt, Audi med deres A6 Allroad og Volvo med deres Cross Country modeller (der er en del). Men nu vil Mercedes altså også have en del af markedet, derfor har de lige annonceret deres nye Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain (en modificeret E220)

 

Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain; Outdoor; 2016; Interieur: Leder Nappa macchiatobeige/espressobraun ; Mercedes-Benz E-Class All-Terrain; outdoor; 2016; interior: napp leather macchiato beige/esspresso brown;

 

Den nye E-Klasse All-Terrain er løftet 29 mm højere over jorden end en standard E-Klasse stationcar, og trækker selvfølgelig på alle fire hjul, så den kan stå fast hvor andre ville få problemer. Derudover har den også fået et mere rustikt look, der minder lidt mere om en SUV-stil, og så er bilen også blevet udstyret med en bumper foran, samt paneler langs siderne, der skal beskytte mod diverse sten o.lign. der hopper op på bilen.

 

Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain; Outdoor; 2016; Exterieur: designo hyazinthrot metallic ;Kraftstoffverbrauch kombiniert: 5,1 l/100 km; CO2-Emissionen kombiniert: 137 g/km Mercedes-Benz E-Class All-Terrain; outdoor; 2016; exterior: designo hyacinth red metallic; Fuel consumption combined: 5.1 l/100 km; Combined CO2 emissions: 137 g/km

 

Så ejer du en herregård hvor du gerne vil have en bil der både er præsentabel, men også kan tages med når man skal i byen, så er der nu endnu en mulighed på markedet. Eller måske har du en skihytte i de Norske fjelde, som du ikke ville have noget imod for en gangs skyld rent faktisk at kunne komme helt op ad bjerget uden at skulle tænke på hvor mange skader din fine bil har taget, så er der også endnu en mulighed på markedet til dig. Se Mercedes eget bud på hvad man kunne bruge en All-Terrain E-Klasse til i videoen nedenfor.

 Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Her er den nye Mercedes-AMG GT Roadster

Previous article

Over stok og sten med en Ny Renault Clio

Next article

Comments

Skriv en kommentar

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: