Nyheder

Nyhed: Danske priser på ny Ford Focus

0

Der er en ny Ford Focus på vej, og udover et nyt, og mere moderne udseende, er den blevet opdateret, har fået bedre pladsforhold og angiveligt højere komfort. Det kan du læse meget mere om lige her. Nu er de danske priser på den nye generation af Ford Focus, som til en start kun kommer som hatchback i Danmark, blevet offentliggjort.

Priserne starter fra under 200.000 kroner, men også kun lige akkurat. Den billigste variant er en Ford Focus 1,0 EcoBoost Trend Edition med 100 hestekræfter til 198.345 kroner. Herefter, forsætter priserne op til 273.220 kroner for en Focus ST-Line. Ind i mellem, er der mulighed for en Focus Trend Edition med samme motor, men med ydelse på 25 hestekræfter mere (125 i alt) til 221.710 kroner, en Focus Titanium med en 1,0-liters benzinmotor med 125 hestekræfter til 236.635 kroner eller en 1,5-liters dieselmotor med 120 hestekræfter til 239.390 kroner. Skal du have automatgearkasse oveni, må du betale 26.280 kroner mere.

Er du hooked på den nye Ford Focus Hatchback, må du dog vente lidt endnu. Den kommer nemlig først hos de danske forhandlere i den første weekend i september 2018. Men er du i stedet interesseret i stationcar-varianten eller den lidt hævede Active-variant kan disse bestilles fra henholdsvis juli og november, til levering i henholdsvis oktober og starten af 2019.

Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Nyhed: Ny Toyota Aygo – Se de danske priser her!

Previous article

Danmarkspremiere: Ny KIA Ceed

Next article

Comments

Skriv en kommentar

Popular Posts

Login/Sign up