Nyheder

Nyhed: Danske priser på Volkswagen T-Roc

0

Volkswagen har efterhånden biler til alle, lige fra den helt lille up! til den store Tiguan og fra familiecontaineren Sharan til luksuvognen Arteon. Med den nye T-Roc har de nu også dækket markedet for kompakte crossoverbiler, som egentligt er en Golf på stylter. Og den havde for nylig dansk premiere.

Derfor kan vi nu fortælle, at den tiblydes i tre udstyrsversioner: City, Style og Sport. Herudover kan man også vælge mellem seks motorvarianter, tre stk. benzin og tre stk. diesel. Basisversionen er en T-Roc City med en 1,0-liters TSI 115 hk til 239.990 kroner. Den byder på udstyr som klimaanlæg, infotainmentsystem med 8-tommers touchskærm, adaptiv fartpilot, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl, LED baglygter, vognbaneassistent, automatisk nødbremse og fodgængerovervågning. Alt i alt en ret veludstyret bil fra start af.

Bevæger man sig op i udstyrsvarianten Style, starter prisen ved 254.995 kroner. Her får man yderligere tågeforlygter, læderbeklædt rat, håndbremse og gearknob, parkeringssensorer for og bag, samt 16-tommers letmetalfælge.

Sidst kan man få en T-Roc Sport, som tilbydere yderligere udstyr i form af en blindvinkelsassistent, fjernlysassistent, LED forlygter, ambient belysning i kabinen, et såkaldt Active Info Display og 17-tommers letmetalfælge. Derudover kan man også købe sig til et 7-trins DSG-automatgear og 4Motion-firehjulstræk. Sport starter ved 293.990 kroner med en 1,5-liters TSI 150 hk motor.

I EuroNCAPs sikkerhedstest scorede T-Roc for nyligt 5 stjerner, med 96% i beskyttelse af voksne, 87% i beskyttelse af børn, 79% i beskyttelse af bløde trafikanter, og 71% i assistentsystemer.

T-Roc kan prøves hos de danske Volkswagen-forhandlere fra 9. december 2017. Læs mere om T-Roc på Volkswagen.dk.

Volkswagen_TRoc_Prisliste_1

Volkswagen_TRoc_Prisliste_2

Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Test: Skoda Octavia Hatchback Style 1.0 TSI 2018

Previous article

Nyhed: 2019 Aston Martin Vantage

Next article

Comments

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: