Nyheder

Nyhed: Ny Porsche 911 GT2 RS med 640+ HK

0

Man har længe kunne finde billeder af den helt nye Porsche 911 GT2 RS rundt omkring i diverse bilmagasiner og på nettet. Den har dog været godt pakket ind i camouflage, hvilket har gjort det praktisk talt umuligt at se formerne på den. Men nu har Porsche endelig vist bilen frem i sin sande form, om end det var på en alternativ måde. Der er nemlig ingen bilshows lige nu, men derimod verdens største gamingmesse, E3. Og det var lige præcis her, at Porsche valgte at give den nye 911 GT2 RS verdenspremiere i forbindelse med annonceringen af det nye bilspil Forza Motorsport 7. Det giver god mening, i og med at den nye Porsche er cover-bilen for spillet, sandsynligvis som et resultat af 6 års samarbejde mellem Forza og Porsche.

Det er 10 års siden at den første GT2 RS blev introduceret med en turboladet motor, der ydede 611 hestekræfter. Den var baghjulstrukken, med manuelt gear, og gik fra 0-100 km/t på 3,5 sekunder – absolut ikke dårlige statistikker. Bilmagasinet EVO har haft chancen for at få en tur i den helt nye generation, og skriver blandt andet, at vi godt kan forvente en noget hurtigere bil denne gang. Her lyder det blandt andet at bilen vil have over 641 hestekræfter, vandkøling, specialdesignede dæk, under 3 sekunder fra 0-100 km/t, og 0-200 km/t på et stykke under 9 sekunder. Bilen kommer som udgangspunkt kun med Porsches dobbeltkoblingsgearkasse, PDK – og intet tyder på, at GT2’eren bliver tilgængelig med en manuel gearkasse. Vægtmæssigt kommer den sandsynligvis til at ligge lige under 1500 kg.

Vi har kun få billeder fra lanceringen af bilen til E3, og officielle data, pressefotos, lanceringsdato, og pris er endnu ukendt for de fleste. Men mon ikke den kommer til at lægge i et prisleje, som de færreste danskere er villige til at bruge på en bil.

Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Nyhed: ŠKODA Octavia RS 245 – Sporty og praktisk familieslæde

Previous article

Nyhed: Citroën fortsætter SUV offensiv med C3 Aircross

Next article

Comments

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: