Nyheder

Nyhed: Opel Corsa GSi – Se den sporty Corsa her!

0

Det er ikke længe siden at Opel introducerede en sportsvariant af den populære Opel Insignia. Nu er det blevet tid til at sætte gang i den mindre Corsa i form af en Corsa GSi. Den nye sportslige variant indeholder angiveligt mange af de samme komponenter, som der er i den mere hardcore racer OPC-variant af den lille bil fra Opel.

Men mens en Opel Corsa OPC har lige over 200 hestekræfter, må den nye GSi-variant nøjes med 150 hestekræfter. De bliver leveret af en 1,4-liters turboladet benzinmotor. Til gengæld får man den samme undervogn og i store træk også det samme udseende, som den kraftigere OPC. Det betyder at vi, på trods af den reducerede motorkraft, stadig kan forvente dynamiske køreegenskaber.

Opel-Corsa-GSi-502065 bagfra (50)

Udover de store luftindtag forrest på bilen og en hækspoiler over bagruden, er den nye Opel Corsa GSi også udstyret med sportsæder, et læderbeklædt sportsrat med flad bund, samt et pedalsæt af aluminium. Som standardudstyr får man en 7-tommers touchskærm, der er kompatibel med Apple CarPlay.

Ønsker man et lidt mere sporty look på sin nye Opel Corsa GSi, kan man, mod betaling, også udstyre den med 18-tommers alufælge og røde bremsekalibre. Og mens hækspoileren er standardudstyr, må man betale ekstra hvis man ønsker den orangegule farve, som bilen har på billederne.

Bilen kan udelukkende fås i en tre dørs variant og kan bestilles til sommer, til en pris fra cirka 245.000 kroner.

Kilde: Opel Danmark

Opel-Corsa-GSi-502064 forfra (50)

Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Nyhed: Danske priser på nye Mercedes G-Klasse

Previous article

Nyhed: Jaguar F-Pace SVR – Se den kraftfulde SUV her!

Next article

Comments

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: