Nyheder

Nyhed: Salget af Toyota Yaris GRMN starter i juli

2

Du har måske hørt lidt om den tunede Yaris, som Toyota Gazoo Racing har pillet lidt ved. Den hedder Toyota Yaris GRMN og skal konkurrere mod den nye Ford Fiesta ST, Peugeot 208 GTI, Renault Megane GT og des lige. Vi ved endnu ikke meget mere end at den kommer med 1,8-liters firecylindret benzinmotor med en kompressor, der yder 210 hestekræfter. Som navnet indikerer er bilen tunet af Toyotas racing-hold, Gazoo Racing, hvilket betyder at design, kabine, og, til dels, køreoplevelse er noget mere sporty. Den nye Toyota Yaris GRMN kommer som standard i Gazoo Racings klassiske hvide, røde og sorte farver, med bagspoiler, 17-tommers alufælge, specielle bremsekalibre, klassisk racerrat, samt GR-logoer over det hele i kabinen.

Vi ved endnu ikke så meget mere, end at Toyota satser på at den nye sportslige Yaris bliver en relevant konkurrent, til de allerede eksisterende hot hatches fra Ford, Renault, Peugeot, Volkswagen, og så videre. Hvis du har en drøm om at blive en af da de første der kan skriver under på en købsaftale, så anbefaler vi at du reserverer en GRMN, når Toyota åbner for reservation af bilen sidst i juli. Der bliver nemlig kun et begrænset antal Yaris GRMN tilgængelige. Reservationen foretages online, og man køber altså ikke bilen. Man får blot muligheden for at underskrive en købsaftale når man nærmer sig leveringen, som forventes at ske i starten af 2018. Toyota råder til at man tilmelder sig deres såkaldte GRMN-nyhedsbrev, for at få besked når bilen kan reserveres. Prisen er endnu ukendt, men vi forventer at den kan fås fra cirka 250.000 kroner.

Joachim Skovgaard
Indehaver og stifter af Bilbloggen.dk. Startede med at skrive om biler tilbage i sommeren 2016, og studerer i dag på SDU i Kolding. Har siden november 2019 været ansat som studentermedhjælper i Nic. Christiansen Gruppens online-afdeling. En virksomhed, der importerer og sælger en række bilmærker. Indholdet på Bilbloggen.dk er dog uanfægtet af denne ansættelse, og er fortsat udelukkende et udtryk for mine egne holdninger.

Nyhed: 2018 BMW X3 – Se den her!

Previous article

Nyhed: Volvo tror på en elektrisk fremtid

Next article

2 Comments

  1. […] Nyhed: Salget af Toyota Yaris GRMN starter i juli […]

  2. […] er for alvor gang i Toyotas sportsbiler for tiden. Senest har vi hørt om Toyota Yaris GRMN og deres udvikling af en ny Toyota Supra, som bliver bygget i samarbejde med BMW og deres nye BMW […]

Leave a Reply

Popular Posts

Login/Sign up
%d bloggers like this: